Antena Căutare

Adolescenții români primesc bilete gratuite pentru a vizita Europa! Care sunt condițiile

Oficialii de la Bruxelles oferă gratuit bilete de tren pentru 30 de mii de tineri din toată Europa! Acum se pun la punct ultimele detalii, astfel încât programul să intre în vigoare încă din această vară!

Oficialii de la Bruxelles oferă gratuit bilete de tren pentru 30 de mii de tineri din toată Europa! Acum se pun la punct ultimele detalii, astfel încât programul să intre în vigoare încă din această vară!

Porneşte mai greu, dar ce contează dacă te duce gratis oriunde în Europa? Garniturile CFR din Gara de Nord ar urma să fie punctul de plecare al adolescenţilor români în turul "Descoperă Uniunea Europeană".

30 de zile vor avea la dispoziţie norocoşii câştigători să folosească biletul primit cadou de la Bruxelles, în valoare 500 de euro.

Biletul ar urma să fie valabil inclusiv pentru modalităţi alternative de transport, precum ferryboat-ul sau autobuzele din Estonia, Letonia, Lituania, Malta sau Cipru.

Se schimbă vremea în câteva ore! Vin ploi puternice şi chiar inundaţii în toată țara!... Milioane de ROMÂNI își riscă viața! Aproape toți ȘOFERII fac asta fără să-și dea seama că LE POATE ADUCE MOARTEA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x