Antena Căutare

Afla cum va fi vremea iarna aceasta!

Meteorologii din intreaga lume avertizeaza ca urmeaza o iarna mai grea decat de obicei pentru multe tari din emisfera nordica si este posibil ca Romania sa se numere printre acestea. Vremea urmeaza sa se racesca de saptamana viitoare, iar iarna ar putea sa isi intre in drepturi de la jumatatea lunii.

Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, a vorbit la „Neatza cu Razvan si Dani” despre vremea din aceasta iarna, dar si despre modificarile climatice.

Potrivit declaratiilor sale, toamna aceasta va fi una in care temperaturile medii se vor incadra in limite normale. Nu sunt insa excluse perioade in care temperaturile sa fie mai ridicate. De la 1 octombrie se va simti o scadere a valorilor termice, iar de la jumatatea saptamanii viitoare temperaturile vor scadea si mai mult. Acestea nu vor depasi 25-26 de grade.

In luna noiembrie, este posibil ca valorile termice sa fie putin sub normal si sa apara primele ninsori, mai ales la munte.

In ceea ce priveste schimbarile climatice, directorul executiv al ANM crede ca nu este exclus ca zona sudica a Romaniei sa se transforme intr-un desert. Precipitatiile vor fi din ce in ce mai reduse, iar desertificarea s-ar putea produce in urmatorii 50 de ani.

Haite de lupi terorizeaza gospodariile de la periferia orasului Anina... Romania risca procedura de infringement in Sanatate din cauza legii transplantului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x