Antena Căutare

Agresorul copilului din Baia Mare a fost identificat si va fi cercetat in libertate

Barbatul l-a inchis intr-un beci si l-a amenintat pe baiatul care incercase sa fure o bicicleta. Desi se vede clar in imagini ca individul este extrem de violent, va fi totusi, cercetat in libertate.

Barbatul spune ca a vrut doar sa-l sperie pe copil, ca nu l-a batut si nici nu l-a maltratat. Ba mai mult, dupa ce i-ar fi dat drumul din beci, baiatul l-ar fi injurat.

Pe de alta parte, reprezentantii de la Protectia Copilului Maramures au stabilit ca minorul a suferit o trauma in momentul in care a fost inchis in beci si amenintat cu o ranga de fier, iar acum, cel mai probabil, va fi luat din familie si dat in plasament.

Se pare ca pe mama nu o intereseaza soarta copilului, iar tatal si-a parasit familia. Barbatul care si-a facut dreptate singur este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate si risca sa stea dupa gratii intre trei si 10 ani.

Sotia lui Dinu Patriciu cere ajutor de la stat, in procesul de partaj: Taxele judiciare ajung la 70 de milioane de euro!... Oferte de locuri de munca la firme de top pentru clujeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x