Antena Căutare

Alertă cu bombă la un mall din București. Centrul comercial din Băneasa a fost evacuat imediat. Ce s-a întâmplat

Alertă cu bombă șa un mall din București în cursul zilei de sâmbătă, 4 iunie 2022. Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului și persoanele aflate în centrul comercial au fost evacuate.

imagine de la mallul din baneasa Galerie
Autoritățile s-au deplasat imediat la mall-ul din Băneasa și au intervenit | captura Antena 3

UPDATE: Reprezentanții mall-ului din zona Băneasa au transmis următoarele:

„În urma primirii unei alerte cu bomba, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil”, arată o informare a companiei de PR a centrului comercial unde a avut loc intervenția.

Știre inițială: Un celebru centru comercial din zona Băneasa a fost evacuat de urgență în cursul zilei de sâmbătă, 4 iunie 2022, după ce a fost primită o amenințare cu bombă. În mall, la momentul respectiv, se aflau numeroase persoane, care au fost evacuate.

Alertă cu bombă la un mall din zona Băneasa, din București

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Român de Informații (SRI), ale Jandarmeriei și ale Poliției. Specialiștii au intervenit imediat, în timp ce sute de clienți care se aflau la orele prânzului în centrul comercial au fost evacuați.

Citește și: Alertă cu bombă la o școală din București, sectorul 2. Unitatea a fost evacuată

Se pare că alerta cu bombă a venit în urma unui email transmis către cei de la Jandarmeria Română, care au acționat imediat conform protocolului.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1”, informează Biroul de presă al DGPMB, potrivit celor de la Agerpres.

Citește și: SRI, avertisment important pentru români. România, în stare de alertă după ce au fost înregistrate numeroase atacuri cibernetice

S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.

În ultimele zile, mai multe astfel de apeluri au fost făcute, de fiecare dată fiind vorba despre alarme false.

Happy Channel, lider de piață pe nișa dedicată femeilor și locul patru în topul all channels în luna mai... Rezultate extrageri Loto 5 iunie 2022. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x