Antena Căutare

Alertă la o tabără sportivă! Alimentele pe care le-au mâncat i-au băgat în spitall!

Un grup de copii care se aflau într-o tabără sportivă în stațiunea Borsec, din județul Harghita au ajuns de urgență la spital în urma unei suspiciuni de toxiinfecții alimentare.

Un grup de copii care se aflau într-o tabără sportivă în stațiunea Borsec din județul Harghita au ajuns de urgență la spital în urma unei suspiciuni de toxiinfecții alimentare.

Noapte trecută profesorii care aveau grijă de copii au sunat în disperare la salvare solicitând echipaje care să intervină la fața locului deoarece starea de rău a copiilor se agrava.

Elevii au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Toplița, iar cei care erau afectați cel mai grav au fost duși cu autospeciala de transport a victimelor din Miercurea Ciuc. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili produsele consumate de copii care ar fi putut să le provoace îmbolnăvirea.

În acest clipe, copii se află în afara oricărui pericol.

"În aceste momente starea de sănătate a copiilor este mult ameliorată față de momentul inițial", declară Alina Maria Ciubotariu, purtător de cuvânt ISU Harghita.

Mama adoptivă a Sorinei lansează acuzaţii grave la adresa procurorului General... Se afla în timpul misiunii când a fost izbit din plin de o mașină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x