Antena Căutare

Alertă printre părinți! Locurile de joacă din parcuri, împânzite cu otravă: "Orice copil poate înghiți o astfel de granulă"

Granule pentru şobolani au fost aruncate pe spaţiile verzi, aproape de locurile de joacă, la îndemâna copiilor.

Granule pentru şobolani au fost aruncate pe spaţiile verzi, aproape de locurile de joacă, la îndemâna copiilor. Poliţia face anchetă penală, iar Primăria anunţă că ar putea fi vorba despre o acţiune intenţionată, pentru că au fost rupte sigiliile capcanelor pentru rozătoare. Alerta s-a dat şi în ţară.

Granulele au fost găsite împrăştiate pe jos în parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Kisseleff, Regina Maria şi Crângaşi, chiar lângă locurile de joacă ale copiilor.

Primarul General al Capitalei susţine că cineva a împrăştiat otrava cu intenţie.

Directorul firmei care se ocupă de deratizarea parcurilor din capitală îi susţine afirmaţiile. Ba mai mult, o parte din capcanele găsite fără sigiliu, nici nu i-ar aparţine.

Granulele de otravă arată precum boabele de grâu. Sunt colorate şi foarte toxice, mai ales dacă sunt ingerate. Granulele au fost adunate de poliţişti. 16.000 de capsule cu otravă pentru rozătoare au fost puse de la începutul anului în parcurile din Bucureşti. Pentru a fi sută la sută sigure, ar trebui să arate ca nişte capsule.

Legea care „NENOROCEȘTE” zeci de MII DE ROMÂNI! Adio, BANI! Parlamentarii AU VOTAT!... Anunțul de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi! Se va întâmpla în următoarele ore! Zonele din țară în care va ploua torenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x