Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Alexandru Cumpănașu, noi dezvăluiri despre cazul Caracal! Ce le-a cerut procurorilor: ”Am vrut reaudierea fiului lui Dincă!”

Alexandru Cumpănașu susține că demisia lui Felix Bănilă din fruntea DIICOT a fost o mare greșeală. 

Alexandru Cumpănașu susține că demisia lui Felix Bănilă din fruntea DIICOT a fost o mare greșeală.

În direct, la Antena 3, acesta a comentat pe marginea acestui subiect, spunând că nu este de acord cu demisia lui Felix.

„A fost cea mai mare greșeală în acest dosar! În acest moment, cei care conduc DIICOT sunt procurorii de caz, singurul care nu era procuror de caz era șeful DIICOT. Nu vreau să mă amestec în politică în seara aceasta”, a mai precizat Cumpănașu.

„Ce am cerut noi este reaudirea familiei Dincă, inclusiv a fiului lui Dincă, pentru că la dosar există declarația așa-zisei menajere a lui Dincă, și reiese foarte clar ce scria despre Dincă. Dumneai avea rolul de a le aranja, iar fiul lui Dincă avea misiunea de a le scoate peste graniță în mod fraudulos. Cu acte false”, a mai precizat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Alexandru Cumpănașu a mai precizat că procurorii DIICOT refuză reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă pe baza probelor, adăugând că dacă menajera lui Dincă minte, solicită o confruntare între familia Dincă și menajera.

Recomandari