Antena Căutare

Alis Grasu: În perioada 19- 26 ianuarie, a crescut cu 20% numărul solicitărilor, iar numărul cazurilor cu febră cu 100% faţă de anul trecut/ Facem apel la populaţie să ia legătura cu medicul de familie pentru a primi tratament adecvat

Managerul serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), Alice Grasu, a declarat, luni, că, în perioada 19- 26 ianuarie, a crescut cu 20% numărul solicitărilor, iar numărul cazurilor cu febră cu 100%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Grasu a precizat că populaţia se aşteaptă ca la fiecare solicitare să ajungă şi medic, lucru care nu se pate face, cu toată mobilizarea. ”Facem apel la populaţie să ia legătura cu medicul de familie pentru a primi tratament adecvat pentru virozele sezoniere”, a declarat Alice Grasu, în cadrul Comandamentului de urgenţă de la Primăria Capitalei.

Alis Grasu a declarat, luni, în cadrul Comandaentului de urgenţă cauzat de cazurile de gripă, derulat la Primăria Capitalei, că, în perioada 19- 26 ianuarie, a crescut cu 20% numărul solicitărilor, iar numărul cazurilor cu frebră cu 100%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

”Se doreşte la toate solicitările să ajungă un medic. Este limitat, cu toate eforturile pe care le facem, nu reuşim să trimitem la toate cazurile medic. Sunt viroze în mare parte, în parte sunt gripe. Facem apel la populaţie să ia legătura cu medicul de familie pentru a primi tratament adecvat pentru virozele sezoniere. Să nu uităm şi de igiena personală”, a declarat Alis Grasu.

Potrivit acesteia, în ultimele 24 de ore au existat 2.114 solicitări, fiind suplimentate echipajele.


Sursa : news.ro

Eliminarea vizelor pentru români rămâne un vis! Ambasadorul SUA, declarații tranșante: „Din păcate, nu cred”... Bistriţa-Năsăud: O femeie şi un bărbat, cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi când transportau cu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x