Antena Căutare

Amar, copilul din Neamt cu un singur picior, a primit o proteza si o casa noua!

Amar, copilul fara un picior din Neamt, si-a schimbat casa si destinul, iar Becali a primit deja rasplata lumeasca: transferul la Poarta Alba. De dupa gratii, latifundiarul i-a comandat copilului fara un picior o proteza performanta, care sa-l ajute sa mearga. Pe fratele mai mic, nascut aproape orb, l-a ajutat sa vada. In plus, le-a cumparat copiilor o casa noua si nenumarate daruri predate, personal, de Lutu, mesagerul lui Becali.

In curtea cea noua din Valeni, Neamt, se aude rasul lui Amar. Intr-un singur picior, copilul paseste emotionat in casa cumparata de Gigi Becali.

Pana acum o saptamana, Amar impartea cu fratii si cu parintii lui o singura camera darapanata. De astazi, viata lor amara s-a schimbat.

Cerusera doar carti. Au primit, in schimb, o locuinta noua, un televizor cum nici nu visau, haine, jucarii si, cel mai important, speranta la o viata mai buna. Madalin, care traia in intuneric inca de la nastere, vede acum, pentru prima oara, clar.

Iar Amar, care si-a pierdut piciorul pe cand era doar un prunc, va pasi, pentru prima oara, ca un copil normal, peste doua saptamani. Tot Gigi Becali i-a comandat o proteza performanta. Cu 14.000 de euro, i-a cumparat baiatului simpla bucurie de a alerga. Pana atunci, Amar isi sfideaza destinul si joaca fotbal cu fratele lui.

Se sprijina in carje, merge pe jos kilometri intregi pana la scoala si are dureri cumplite la o simpla ploaie. Si totusi, Amar nu se plange. In sufletul lui curat, gaseste bucurie si recunostinta.

Spagi, taxe ascunse si medicamente de acasa: situatia din "cel mai modern spital public" din Romania!... Vremea cu Flavia Mihasan: "Avem temperaturi de vara, in continuare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x