Antena Căutare

A crezut că poate învinge boala, însă a pierdut! Ambulanțierul mort la Suceava a refuzat să meargă la spital, deși știa că e infectat cu coronavirus

Cristian Stupiuc avea 52 de ani și lucra de o viață la Ambulanța Suceava. Salvator pentru restul lumii, nu s-a putut salva pe sine. Fusese depistat cu coronavirus în urmă cu câteva zile și era acasă, în izolare și tratament.

A crezut că poate învinge boala, însă a pierdut! Ambulanțierul mort la Suceava a refuzat să meargă la spital, deși știa că e infectat cu coronavirus
Primul deces al unui cadru medical din România din cauza COVID-19 | Gov.ro

În data de 30 martie a fost confirmat pozitiv la COVID-19, dar nu a mers la spital, încrezător că organismul său va învinge coronavirusul. N-a fost așa, în ultimele zile starea i s-a agravat și marți, 7 aprilie, a murit acasă, răpus de boală.

„Suntem în stare de șoc, am pierdut un coleg foarte drag și nu ne vine să credem”, a declarat doctorul Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, pentru monitorulsv.ro.

Citește și: Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep serviciul!”

El a mai spus că medicii de la Ambulanță au vorbit zilnic cu colegul lor confirmat pozitiv și i-au făcut recomandările medicale corespunzătoare stării lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ultimă oră! A fost confirmat primul deces al unui cadru medical din România din cauza COVID-19

În prezent, conform raportărilor din teritoriu la INSP, 699 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, conform unei postări de marți seara, pe site-ul Ministerului Sănătății.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 203... Asistentă de la Spitalul Județean din Deva, în stare gravă, după ce a fost scuipată de o bolnavă cu noul coronavirus: ”Ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x