Căutare Live

ANAF începe lupta cu munca la negru. Inspectorii vor controla firmele, pentru identificarea evaziunii fiscale

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală începe lupta cu munca la negru. ANAF dă un ultimatum companiilor şi anunţă controale dure.


Agenţia Naţională de Administrare Fiscală începe lupta cu munca la negru. ANAF dă un ultimatum companiilor şi anunţă controale dure.

Într-o primă fază, în vizorul inspectorilor sunt firmele din Ploieşti şi Braşov, urmând ca programul să se extindă la nivelul întregii ţări de anul viitor.

Pentru început, controalele vizează contribuabilii suspecţi de evaziune fiscală în domeniul contribuţiilor sociale, de sănătate şi al impozitului pe venit. Operaţiunea va fi una de amploare, la care vor fi angrenate mai multe autorităţi ale statului, inclusiv Poliţia Română.

Măsura face parte dintr-o serie de proiecte demarate de Ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu. Aceasta şi-a exprimat dorinţa de a reduce evaziunea fiscală dar şi de a implementa conformarea voluntară, încă dinainte de a prelua portofoliul de la Finanţe

Citește AICI continuarea articolului.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... ANL va finaliza, anul acesta, 1.200 de locuinţe destinate tinerilor...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri