Antena Căutare

Răsturnare de situație! Ancheta de la Caracal ori părți importante din ea ar putea fi reluate de la zero

Cazul de la Caracal este departe de a fi finalizat, iar avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține că există posibilitatea ca ancheta să se reia de la zero ori sau părți importante din ea. 

Cazul de la Caracal este departe de a fi finalizat, iar avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține că există posibilitatea ca ancheta să se reia de la zero ori sau părți importante din ea.

Ancheta în cazul Caracal s-a mutat la București, iar aceasta este a treia zi în care Gheorghe Dincă trebuia să fie audiat.

Avocații familiei Melencu și ai lui Gheorghe Dincă au verificat din nou dosarul. Tonel Pop spunea că s-a uitat pe acele transcripturi ale conversației dintre Alexandra și polițiști și a spus că s-ar putea relua anumite declarații făcute de Gheorghe Dincă.

„Am studiat din nou, împreună cu procurorii, transcripturile de la 112, conversația Alexandrei. I-am spus procurorului de caz anumite aspecte. Se fac reverificări și se va retranscrie partea audio. Sunt elemente care țin de transcripturi, acestea vor fi reverificate fiindcă am detectat lucruri care pot schimba toată economia cazului”, a declarat Tonel Pop, potrivit Antena 3.

Joi, Dincă va ajunge din nou în fața procurorilor pentru că aceștia încearcă să găsească cât mai multe detalii despre Luiza fiindcă în cazul ei sunt destul de puține probe.

Sindicatele din domeniul protecţiei mediului somează public decidenţii politici să adopte măsuri urgente pentru plata sa... Mersul la școală, un adevărat pericol! Zeci de copii, înghesuiți în microbuze! Administratorul unei firme de transport:”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x