Căutare Live

Detalii revoltătoare în cazul băiețelului care a intrat în comă după ce a mers la dentist: "Nu au avut dotările necesare"

Copilul de patru ani a mers împreună cu părinții la clinica stomatologică pentru a-i fi tratate câteva carii. După anestezie, băiețelul s-a simțit rău și a intrat în comă. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a dus la terapie intensivă. Prima măsură a fost luată în acest caz.

Caz tragic la Pitești

Poliţiştii argeşeni efectuează cercetări în cazul unui copil de 4 ani, transportat în comă la Bucureşti după ce i-a fost făcută o anestezie la un cabinet stomatologic.

Unitatea medicală nu avea dotările necesare

Motivul pentru care copilul ar fi intrat în comă ar fi acela că unitatea medicală nu avea dotările necesare terapiei intensive, obligatorii câtă vreme acolo se practicau curent genul de anestezii în urma căruia i s-a făcut rău băiețelului.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, anchetatorii s-au autosesizat după ce pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Piteşti. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Copilul în vârstă de 4 ani a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, luni seară, de la un cabinet stomatologic din municipiul Piteşti. Surse medicale au precizat că pacientul, care era inconştient, a fost intubat şi transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

După ce l-au stabilizat pe copil, medicii de la Piteşti au decis transferul la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Pacientul a ajuns la unitatea medicală din Bucureşti intubat, starea lui fiind stabilă la acel moment.

Clinica stomatologică a fost amendată de Direcţia de Sănătate Publică Argeş, iar corpul de control al Ministerului Sănătății a fost trimis la Pitești pentru a investiga cele întâmplate.

1.200 de kilograme de solzi de pangolin, responsabil cu coronavirusul, trebuiau să intre în România în noiembrie anul tr... Ministerul Sănătăţii: Verificări la o clinică de stomatologie din Piteşti, după ce un copil de patru ani căruia i s-a fă...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri