Căutare Live

Detalii revoltătoare în cazul băiețelului care a intrat în comă după ce a mers la dentist: "Nu au avut dotările necesare"

Copilul de patru ani a mers împreună cu părinții la clinica stomatologică pentru a-i fi tratate câteva carii. După anestezie, băiețelul s-a simțit rău și a intrat în comă. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a dus la terapie intensivă. Prima măsură a fost luată în acest caz.

Caz tragic la Pitești

Poliţiştii argeşeni efectuează cercetări în cazul unui copil de 4 ani, transportat în comă la Bucureşti după ce i-a fost făcută o anestezie la un cabinet stomatologic.

Unitatea medicală nu avea dotările necesare

Motivul pentru care copilul ar fi intrat în comă ar fi acela că unitatea medicală nu avea dotările necesare terapiei intensive, obligatorii câtă vreme acolo se practicau curent genul de anestezii în urma căruia i s-a făcut rău băiețelului.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, anchetatorii s-au autosesizat după ce pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Piteşti. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Copilul în vârstă de 4 ani a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, luni seară, de la un cabinet stomatologic din municipiul Piteşti. Surse medicale au precizat că pacientul, care era inconştient, a fost intubat şi transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

După ce l-au stabilizat pe copil, medicii de la Piteşti au decis transferul la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Pacientul a ajuns la unitatea medicală din Bucureşti intubat, starea lui fiind stabilă la acel moment.

Clinica stomatologică a fost amendată de Direcţia de Sănătate Publică Argeş, iar corpul de control al Ministerului Sănătății a fost trimis la Pitești pentru a investiga cele întâmplate.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri