Antena Căutare

Andreea are 15 ani și a dispărut de acasă de mai bine de 48 de ore. Mama fetei imploră ajutor

Anchetă a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, la Timișoara. Ei caută o tânără de 15 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu s-a mai întors. Familia imploră ajutorul și cere tuturor să le ofere informații în cazul în care o zăresc pe Andreea.

Anchetă a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, la Timișoara. Ei caută o tânără de 15 ani care a plecat sâmbătă de acasă și nu s-a mai întors. Familia imploră ajutorul și cere tuturor să le ofere informații în cazul în care o zăresc pe Andreea.

Potrivit publicației locale tion.ro, polițiștii de la Serviciul de Investigații au fost sesizați că minora de 15 ani ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. Fata, Andreea Tunsu, a plecat sâmbătă de acasă, iar acum este căutată de oamenii legii.

“Semnalmente: înălțime 1.70 m, constituție atletică, păr drept, des, de culoare castaniu, ochi căprui. La data dispariției, minora purta o geacă sport albastră, adidași Puma de culoare roz și un rucsac negru cu paiete”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Un nou caz de dispariție! O femeie de 27 și fiul ei de doi ani din Prahova sunt de negăsit. Poliția face apel disperat l... Maria a plecat de acasă ieri şi nu a mai revenit! Familia cere ajutor disperat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x