Antena Căutare

Angajări în Poliție. MAI are disponibile peste 1.300 de posturi vacante de agenți

MAI scoate la concurs posturi la nivelul Inspectoratelor Județene de Poliție pentru agenții promoţiei noiembrie 2019, ai şcolilor de poliţie din Cluj-Napoca şi Câmpina.

Angajări în Poliție. MAI are disponibile peste 1.300 de posturi vacante de agenți Galerie
Angajări în MAI

Sunt peste 1.300 de locuri vacante, disponibile pentru cei care au absolvit în noiembrie 2019 cursurile şcolilor de poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina şi "Septimiu Mureşa" din Cluj-Napoca, potrivit observator.tv.

Listele oficiale publicate de Sindicatul Europol:

Angajări în Poliție. MAI are disponibile peste 1.300 de posturi vacante de agenți

Listă Sociopol

Angajări în Poliție. MAI are disponibile peste 1.300 de posturi vacante de agenți

Lista Sociopol

Articolul continuă după reclamă

Admitere în şcolile de poliţie în 2020

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat 1.737 de locuri libere în şcolile de poliţie, pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2020.

Candidații vor putea susține examenul în perioada 10 – 23 ianuarie.

Cei care vor să urmeze o carieră în MAI s-au putut înscrie până la data de 15 noiembrie 2019, la sediul structurilor de resurse umane din cadrul Inspectoratelor de Poliție de pe raza judetelor unde își au domiciliul.

Raport UE devastator - Speranţa de viaţă în România este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană... Românii care vor ieși la pensie cu zece ani mai devreme. Proiectul de pensionare anticipată a fost aprobat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x