Antena Căutare

Anunț uriaș pentru pensionari! Mai mulți bani vor ajunge în casele românilor înainte de Paște, pe lângă recalculare! Cine sunt beneficiarii

Recalcularea pensiilor a venit ca o mană cerească pentru milioane de pensionari, însă vestea bună este că pe lângă pensiile recalculate, mai mulți pensionari vor primi bani în plus, reprezentând valori restante, care au fost calculate pentru perioada 1.10.2018 – 30.04.2019.

Vești exclente pentru milioane de pensionari! Cine sunt cei care vor lua bani mai mulți în luna aprilie, pe lângă recalculare!

Recalcularea pensiilor a venit ca o mană cerească pentru milioane de pensionari, însă vestea bună este că pe lângă pensiile recalculate, mai mulți pensionari vor primi bani în plus, reprezentând valori restante, care au fost calculate pentru perioada 1.10.2018 – 30.04.2019.

Toți pensionarii care au primit decizii de recalculare, vor primi în plus și diferențele de bani

Pe data de 5 aprilie, ministrul Muncii, Marius Budăi a anunțat suma de bani pe care o pot încasa pensionarii, în funcție de domeniul în care au lucrat. De asemenea, acesta a făcut public și faptul că în perioada 11-15 aprilie pensiile vor fi recalculate pentru cei care au lucrat în grupele I și II de muncă. Pensionarii care au primit deja deciziile de recalculare pot sta fără griji, vizavi de primirea pensiei recalculată, dar și a diferențelor venite din lunile anterioare.

Pensia va sosi ca și până acum la domiciuliu persoanelor, prin intermediul poștașilor. Marius Budăi a mai făcut cunoscut și fpatul că au fost trimise peste 35.000 de decizii de recalculare pentru persoanele care și-au desfășurat activitatea în grupa I și II de muncă, necalculându-se stadiul suplimentar în momentul în care au ieșit la pensie.

Recalcularea a avut loc la peste 30.000 de persoane, banii urmând să fie primiți prin mandat poștal, în intervalul 11-15 aprilie.

Exemple concrete de măriri

Marius Budăi a oferit exemple care de măriri considerabile, precum: "Pensionar mecanic lomocotivă: pensia de 2.865 lei s-a majorat până la 4.013 lei, adică o creştere de 40%; Pensionar de minerit din Deva: pensie de 2.651 lei, o creştere de până la 3.535 lei, un procent de 33%; pensionar Hidroconstrucţia: de la 1.885 lei la 2.592 lei, creştere de 40%; pensionar Siderurgie Galaţi: de la 1.767 lei la 2.520 lei, etc”, potrivit fanatik.ro

Pacientă externată din spital, la Iași, gasită moartă lângă ghena de gunoi. Capul i-a fost mâncat de câini... Pacienți care urmează să fie supuși unui transplant de măduvă, chemați de acasă cu crenvurști, hârtie igienică sau brânz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x