Antena Căutare

Aproape 80 de politisti, jandarmi, pompieri si vamesi se intrec la campionatul national de judo al MAI

Aproape 80 de politisti, jandarmi, pompieri si vamesi se intrec la campionatul national de judo organizat de Ministerul Administratiei si Internelor (MAI). Evenimentul are loc la Ploiesti, iar in prima a zi competitiei, doi dintre concurenti au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Pe saltea, angajatii Ministerului de Interne au uitat ca sunt colegi si au facut tot posibilul ca sa iasa invingatori. Aproximativ 80 de luptatori din toate structurile MAI se intrec la campionatul de judo.

Fiecare dintre ei s-a pregatit cum a stiut mai bine pentru aceasta competitie. Unii s-au antrenat direct pe strada, alergand dupa infractori, iar altii au preferat sa se pregateasca in timpul liber, la sale de sport.

Miercuri, s-au acordat medaliile pentru probele individuale. Doi dintre concurenti au ajuns de pe tatami direct la spital. Unul a fost diagnosticat cu contuzie de hemitorace drept, cu suspiciune de fracturi costale, iar celalalt a suferit un traumatism cranian minor, niste escoriatii si o plaga.

Campionatul continua astazi, cu finalele pe echipe.

Andronescu vrea ca portile scolilor sa fie inchise in timpul orelor, iar persoanele straine sa fie insotite... Povestea lui Dantes, puradelul cu "After School" in Plafar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x