Antena Căutare

Arad: Bărbat decedat după ce a căzut de pe acoperişul Sălii Sporturilor

Un bărbat a decedat după ce a căzut de pe acoperişul Sălii Sporturilor din Arad, între burlanul de evacuare şi un perete. Un alt bărbat a încercat să intre după el, în încercarea de a-l salva, însă nu a reuşit, el fiind transportat la spital pentru o evaluare medicală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, un bărbat a căzut de la aproximativ 15 metri înălţime, de pe acoperişul Sălii Sporturilor din municipiul Arad, în interiorul sălii. ”Persoana a fost prinsă între burlanul de evacuare şi un perete închis. Bărbatul a căzut în interiorul Sălii Sportului de la nivelul acoperişului. A fost scos de către pompieri, inconştient”, au transmis reprezentanţii ISU Arad. În pofida eforturilor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat. Un al doilea bărbat intrase să îl salveze pe cel căzut, însă şi el a fost scos tot de pompieri şi dus la spital pentru o evaluare medicală. Acesta din urmă se află în stare bună.

Sursa : news.ro

Două persoane, reţinute în dosarul privind infracţiuni care aduc atingere mediului în care au fost făcute percheziţii în... Costache:România va avea în mai puţin de două săptămâni stocuri de costume, măşti, dezinfectanţi, dar şi teste pentru de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x