Antena Căutare

Are 70 de ani, o relație extraconjugală și se bucură "de cele mai bune relații intime" din viața ei. Care e povestea septuagenarei

O femeie în vârstă de 70 de ani spune că are parte de "cele mai bune relații intime" din viața ei de mai bine de trei ani, de când a început o relație extraconjugală.

Femeie în vârstă și bărbat, moment intim
Are 70 de ani, o relație extraconjugală și se bucură "de cele mai bune relații intime" din viața ei. Care e povestea septuagenarei | Shutterstock

Femeia în vârstă de 70 de ani, care a dorit să nu își dezvăluie identitatea, e căsătorită de mai bine de două decenii și spune că soțul ei, cu 11 ani mai tânăr decât ea, o tratează cu respect și bunăvoință. Totuși, de mai bine de trei ani, aceasta a decis să aibă o aventură cu un alt bărbat, se arată în acest articol din Daily Mail, iar viața ei a fost dată peste cap din mai multe motive.

Are 70 de ani, o relație extraconjugală și se bucură "de cele mai bune relații intime" din viața ei. Care e povestea septuagenarei

Timp de 25 de ani, de când s-a căsătorit, femeia de 70 de ani spune că a fost complet fidelă soțului ei. Nu au copii și sunt în regulă cu această căsnicie a lor, unde există respect, bunăvoință și înțelegere.

De mai bine de trei ani, însă, viața ei a fost întoarsă pe dos de un bărbat de 64 de ani pe care l-a cunoscut la o galerie de artă, cu care, spune ea, are parte de "cele mai bune relații intime" din viața ei.

"Să am o aventură cu altcineva a fost ultimul lucru la care mă puteam gândi la vârsta mea, dar am fost dată peste cap de un amalgam de sentimente puternice", a povestit septuagenera.

"S-a întâmplat la câteva săptămâni după ce am împlinit 70 de ani, într-o noapte rece de februarie, când am mers la o expoziție de picturi la care am primit invitație. Eram nesigură dacă să merg sau nu, expoziția era a unei cunoștințe, nu neapărat a unei prietene, dar era prima dată când aceasta își expunea singură picturile așa că am mers să o susțin", a povestit femeia de 70 de ani.

"Ulterior, mi s-a făcut cunoștință cu un grup mic de oameni, un bărbat și două femei. Cu femeile am avut discuții legate de muncă, iar când bărbatul a încercat să aibă un dialog cu mine, i-am spus că merg să mă uit la picturi și am trecut peste", a mai spus aceasta.

Cu toate acestea, cei doi s-au reîntâlnit în același tren, în drum spre casă. Septuagenera a decis că nu strică să meargă să îl salute, ca să aibă pe cineva care să-i țină de urât în timpul călătoriei, și s-au angajat într-o conversație.

"N-a durat mai mult de 10 minute, dar a fost un dialog amuzant, cu o conexiune reciprocă".

La despărțire, cei doi au făcut schimb de nume - pe el îl cheamă Nick. Femeia de 70 de ani a mai spus că nu l-a găsit neapărat atrăgător pe acesta din punct de vedere fizic, dar au impresionat-o umorul și conversația de calitate din timpul călătoriei lor cu trenul, discutând în mare parte despre cărți și puțin despre fotbal.

Totodată, ea i-a menționat, în treacăt, și faptul că e căsătorită, iar el a spus atunci că "toate femeile care își doresc o aventură menționează și că sunt căsătorite". Nu a luat în seamă remarca lui, la acel moment.

"Nu mă așteptam să mai am relații intime așa grozave la vârsta de 70 de ani. N-am mai fost niciodată așa fericită"

În următoarea perioadă, a fost Nick cel care a căutat-o pe femeie, susținând că și-ar dori să continuie discuția lor despre cărți și chiar menționând că acesta va iniția și el un club de lectură. Și-au dat prima întâlnire la o cafenea.

"Un irlandez bine făcut, inteligent, cu buze sexy și îmbrăcat cu gust, ținând cont că lucrează ca director artistic într-o agenție de publicitate".

Nick era pe cale, atunci, să își încheie o căsnicie, după 32 de ani, ca să înceapă o legătură cu o altă femeie, și își căuta un loc unde să se mute. Totodată, era un bărbat care avea, în mod normal, aventuri, chiar și în timpul căsniciei.

Deși exista o conexiune, nici Nick, nici femeia de 70 de ani pe care o întâlnise în galeria de artă nu au făcut următorul pas. După întâlnirea de la cafea, cei doi s-au mai revăzut după trei săptămâni, iar apoi, după alte câteva luni. Au continuat conversațiile prin email, iar ulterior au decis să se mai vadă o dată, să ia un prânz.

Au urmat și alte întâlniri, în care cei doi s-au apropiat tot mai mult.

"Poate că aventura mea ar fi trebuit să țină câteva luni, dar am ajuns la trei ani deja. La început, sentimentul de vinovăție, că îl înșel pe Tom, pe soțul meu, era accentuat, mai era și femeia pentru care Nick își părăsise soția, cu care se mai întâlnirea (...), dar una peste alta, relațiile mele intime cu Nick era grozave. Nu mă așteptam să mai am relații intime așa grozave la vârsta de 70 de ani".

"La trei săptămâni după ce am avut relații intime, m-am gândit că aș putea să îmi părăsesc soțul. A fost un moment scurt în care m-am gândit la varianta asta. Eram în al nouălea cer cu Nick. I-am scris celei mai bune prietene și i-am spus că n-am mai fost niciodată fericită ca acum".

"Compasiune, înțelegere, bunătate, asta am cu soțul meu, dar nu a fost niciodată vorba de o mare pasiune (...). Cred că Nick mă duce în acea zonă de pasiune pe care am avut-o când eram mai tânără, înainte de actualul meu soț", a mai spus aceasta.

"E drept că multe femei de vârsta mea au renunțat să mai aibă relații intime, dar eu nu sunt una dintre ele. Cred că m-a ajutat mult și faptul că sunt slabă și arăt bine. (...) Dar n-aș mai face asta, să am o altă aventură cu altcineva. Poate că flirturile sunt binevenite din când în când, totuși".

David Popovici, românul de 16 ani care face senzație la Campionatele Europene de înot de la Roma. "Roma are un nou ... (P) De ce să te reprofilezi în domeniul IT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x