Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Atenție la escroci! Noua metodă prin care hoții îți fură toți banii din casă. O bătrână a rămas fără agoniseala de-o viață

O femeie de 85 de ani, din Hunedoara, a rămas fără toți banii pe care îi avea în casă după ce a fost vizitată două escroace. Noua metodă bagă spaima în bătrâni.

O bătrână din Hunedoara a fost jefuită de două femei

Din spusele bătrânei, pe data de 13 ianuarie, în jurul orei 15:00, a avut parte de o vizită surpriză. Două femei necunoscute au pretins că sunt reprezentante ale unui lanţ de magazine şi i-au oferit spre vânzare mai multe produse cosmetice.

Nimic nu a părut să fie suspect, până când bătrâna a realizat că îi lipsesc toți banii din casă. Aceasta a sunat imadiat la poliție pentru a-și recupera agoniseala de-o viață.

Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara: „În cursul «prezentării» respectivelor produse, una dintre cele două femei a intrat în bucătărie cu persoana vătămată, iar cealaltă, profitând de neatenţia proprietarei apartamentului, a intrat în dormitorul locuinţei, iar dintr-un dulap i-a sustras 11.000 de lei. Faptul a fost constatat de persoana vătămată doar în dimineaţa zilei de 14 ianuarie.2020”

Citește și: