Antena Căutare

Atenţie, nativi din balanţă! Nu este o zi potrivită ca să luaţi decizii, ci studiază toate posibilităţile! Previziunile zilei, cu Amalia!

Ziua de astăzi se anunţă a fi dificilă pentru persoanele născute sub semnul balanţei, căci trebuie să evite să ia decizii.

Ziua de astăzi se anunţă a fi dificilă pentru persoanele născute sub semnul balanţei, căci trebuie să evite să ia decizii.

Berbec – Eşti cât se poate de conştiincios. Ai un scop bine definit şi te concentrezi la maximum ca să vezi rezultatele muncii tale.

Taur – Este o zi potrivită pentru a sta de vorbă cu prichindeii tăi sau cu membrii familiei. Încercă să îmbini utilul cu plăcutul şi petrece timp în natură.

Gemeni – Atitudinea faţă de bani ar trebui revizuită. N-ar strica să faceţi un consiliu în familie pentru a stabili cine şi ce responsabilităţi îşi asumă.

Află care sunt previziunile pentru celelalte zodii, în clipul de mai sus!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!

"Trăiește sănătos, mănâncă inteligent!", o nouă campanile în şcoli! Florin Grozea, fostul membru al trupei HI-... Vremea cu Flavia Mihăşan: Vom avea un week-end frumos! Soarele îşi va face simţită prezenţa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x