Antena Căutare

ATM-urile din România au fost luate cu asalt de către polițiști. A curs cu amenzi de aproape două milioane de lei

Poliția Română evaluat măsurile de securitate fizică la 18.655 de agenţi economici şi instituţii publice sau de interes public şi la 624 de ATM-uri externe sediilor bancare.

ATM-urile din România au fost luate cu asalt de către polițiști. A curs cu amenzi de aproape două milioane de lei
Poliția a verificat mai multe ATM-uri din România

Polițiștii au aplicat peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.600.000 de lei, tuturor celor care nu respectau normale de securitate fizică a ATM-urilor.

Potrivit mediafax.ro, au mai fost efectuate 623 de controale privind respectarea legislaţiei incidente în domeniul sistemelor de securitate private de către prestatorii de servicii de securitate şi de transportatorii de valori.

Rezultatul verificărilor arată că majoritatea entităţilor cu cerinţe speciale, respectiv 78,49% dintre ATM-urile verificate, au implementat cerinţele minimale de securitate fizică în termenul de conformare, îmbunătăţindu-şi astfel nivelul de securitate.

Citește și: Se schimbă regulile la plata cu cardul! Ce trebuie să știe românii

Un copil de trei ani din Vaslui a ars ca o torță, prins sub un morman de haine în flăcări. Mama băiatului, gest salvator... Laura a murit lângă fetița ei, la nici o lună de la nuntă. Copila, în vârstă de șapte ani, se zbate între viață și moart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x