Antena Căutare

Au apărut primele informaţii despre MAŞINA ŞOFERULUI care a lovit cinci autoturisme şi a fugit: ”Suntem în plină activitate de desfăurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului”

Un accident spectaculos a avut loc vineri, dupa ce un sofer nu a oprit la semnalele politistilor din Brigada Rutiera si a intrat  cu masina cinci autoturisme. Un pasager care se afla în masina a fost retinut de catre echipajele de politie. Doua persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital.

Au apărut primele informaţii despre MAŞINA ŞOFERULUI care a lovit cinci autoturisme şi a fugit: ”Suntem în plină activitate de desfăurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului”
accident bucuresti

Un accident spectaculos a avut loc vineri, după ce un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Brigada Rutieră şi a intrat cu maşina cinci autoturisme. Un pasager care se afla în maşină a fost reţinut de către echipajele de poliţie. Două persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital.

“Şoferul care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru Serbanescu, după care a fugit, conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria, iar urmărirea a durat aproximativ cinci minute”, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă. Aceasta a precizat că şoferul nu a fost deocamdaă identificat, fiind făcute cercetăril pentru prinderea sa.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Bulgaria. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

”Suntem în plină activitate de desfăşurare a cercetărilor pentru identificarea şi depistarea şoferului” a mai precizat Drugă.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandrul Şerbănescu.

Stare de ALERTĂ din cauza EPIDEMIEI de pestă porcină! Autorităţile au decis ÎNCHIDEREA pe termen NELIMITAT a târgurilor ... FOTO: PLOILE torenţiale au făcut prăpăd la MARE! Staţiunea Mamaia, cea mai afectată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x