Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Au curs râuri de lacrimi la înmormântarea lui Dani Vicol. Mama și soția tânărului nu s-au dezlipit de sicriul acestuia

Distrusă de durere, familia lui Dani Vicol l-a condus pe ultimul drum pe tânărul ucis în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu. Dani a fost înmormântat lângă sora lui.

Distrusă de durere, familia lui Dani Vicol l-a condus pe ultimul drum pe tânărul ucis în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu. Dani a fost înmormântat lângă sora lui.

Dani Vicol a fost înmormântat joi, 12 septembrie. Cântecele de jale ale lăutarilor au ghidat pașii familiei distruse pierderea tânărului de 24 de ani, tatăl a doi copii.

Tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu a fost înmormântat în localitatea Rudeni, lângă mormântul surorii sale, pe care o boală incurabilă a răpus-o la vârsta fragedă de șase ani.

Rudele și prietenii au adus zeci de coroane de flori în memoria lui Dani. Toți cei care au participat la înmormântare ai purtat tricouri albe și negre, pe care era imprimată fotografia acestuia.

În timp ce îl conduceau pe ultimul drum, mama și soția acestuia nu s-au putut dezlipi de sicriu. La un moment dat, mama lui Dani Vicol a fost la un pas de leșin.

Dani Vicol, 24 de ani, a murit în accidentul produs sâmbătă noaptea de Mario Iorgulescu, pe o șosea din București. Impactul l-a ucis instantaneu.

„Accidentul s-a produs în faţa mea. Eu mă aflam cu maşina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din maşină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

M-am dus la el şi i-am zis: «Dacă trăieşti şi mă auzi, te rog să clipeşti!». A apucat să mai clipească o dată şi… gata! M-am dus către cealaltă maşină. L-am scos din maşină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii şi-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă şi i-am dat lui Mario apă, apoi au venit şi ajutoarele”, a declarat un martor de la locul accidentului.

Foto: ProSport