Antena Căutare

Au servit la o înmormântare "desertul morții". 13 persoane au ajuns în stare gravă după ce au mâncat din prăjitură

O înmormântare din estul Germaniei s-a încheiat într-un mod neaşteptat, deupă ce, cei prezenţi au fost serviţi din greşeală cu o prăjitură cu haşiș. Aceștia au avut nevoie de tratament medical, 13 persoane acuzând stări grave.

După înmormântarea care a avut loc, în Wiethagen, o petrecere la un restaurant, unde opamenii au mers pentru cafea şi ceva dulce, după cum este tradiţia în Germania, a spus, marţi, poliţia Rostock

13 persoane au avut stări de greaţă şi ameţeli şi au avut nevoie de tratament medical după ce au mâncat prăjitura. O investigaţia a poliţiei a dezvăluit faptul că un angajat al restaurantului care se ocupa de prăjituri i-a cerut fiicei sale de 18 ani să le coacă.

Însă mama a luat din congelator prăjitura greşită pentru înmormântare. Ea a luat prăjitura cu haşiş pe care fiica sa o făcuse pentru o altă ocazie. Poliţia a mai transmis că fata de 18 ani este anchetată. Incidentul a avut loc în august, dar nu a fost făcut public până acum din respect pentru cei care au participat la înmormântare.

Poveștile de dragoste pe care le-a trăit Mihai Constantinescu. ”Micile lui escapade au şubrezit relaţia noastră. Totul c... Răi da buni. România plânge! Mihai Constantinescu a plecat într-o lume... minunată. Marius Țeicu: „Toți speram că se va ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x