Antena Căutare

Aurelian Soric, schimbat la sefia IPJ Neamt cu Dorel Manole. Igas: Astept demisiile sefilor de post

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca seful Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, Aurelian Soric, a solicitat eliberarea din functie dupa ancheta declansata acolo. In locul lui Soric a fost numit comisarul sef Dorel Manole. In plus, ministrul Igas a declarat ca asteapta si demisiile sefilor de post, care s-au solidarizat cu Soric.

"In ceea ce priveste cazul de la Neamt, dupa inceperea activitatii de cercetare, seful Inspectoratului, Aurelian Soric, a solicitat eliberarea din functie, solicitare pe care am acceptat-o",


Ministrul de Interne a precizat apoi ca asteapta ca sefii de post de la Neamt sa isi prezinte demisiile, asa cum au anuntat ca vor face in cazul in care Soric va fi eliberat din functie.

"Astept ca si acei sefi de post care au aparut vehement in cazul Soric sa se tina de cuvant si sa-si dea demisia", a spus Igas.

Saptamana trecuta, si presedintele Traian Basescu le-a cerut acelasi lucru subalternilor comisarului, care au amenintat cu demisia in cazul schimbarii din functie a sefului lor.

Blaga: Erau necesare schimbarile. Cei numiti in functie sunt extrem de seriosi si profesionisti... Decapitari la MAI: Ioan Dascalu preia sefia Politiei Romane. Liviu Popa, in locul lui Fatuloiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x