Antena Căutare

Autorul carnagiului de la Caransebes, liber ca pasarea cerului

A intrat beat turta cu masina in patru oameni si se bucura de libertate.

Ca la noi, la nimeni! Ce conteaza ca esti beat turta si lovesti cu masina niste oameni nevinovati pe care puteai sa-i omori? Ca ai plecat imediat de la locul accidentului fara sa te intereseze ce ai facut? Nu e nici o problema! Cel putin, nu in Romania... Orice ai face, stii bine "te achita" justitia.

Exemple concrete avem din plin. Sa ne amintim de cazul afaceristei Anamaria Straus, care a ucis-o pe tanara din Republica Moldova sI a primit, dupa ceva ani, si datorita mediatizarii puternice a cazului doi ani cu suspendare.

Ca sa nu mai vorbim despre recentul caz in care Andreea Enache, soferita de doar 20 de ani cu BMW a secerat viata a patru oameni care supravietuiau prin sedinte de dializa. Deocamdata, cazul domnisoarei a trecut in uitare, politia motivand, potrivit unor surse, ca nu are bani pentru expertizele auto. Pentru Andreea Enache, viata merge mai departe, in timp ce familiile victimelor si cei doi supravietuitori ai tragediei sunt lasati sa astepte la usi inchise fara raspuns. Iar povestea se repeta mereu si mereu...

A intrat cu masina pe pista Aeroportului spulberand patru oameni

Tanarul care in vara anului trecut a intrat cu autoturismul pe pista Aeroportului din Caransebes si a accidentat patru persoane care participau la Campionatul National de Motociclism Viteza a fost condamnat de Judecatoria Caransebes, la un an si patru luni de inchisoare....cu suspendare.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Judecatoria Caransebes, magistratii acestei instante au decis sa il condamne pe Cristian Alexandru Ungur la cate un an si patru luni de inchisoare pentru vatamare corporala grava si ultraj contra bunelor moravuri si la opt luni de inchisoare pentru conducerea unui autoturism sub influeta bauturilor alcoolice.

Magistratii Judecatoriei Caransebes au decis contopirea celor trei pedepse intr-una singura, de un an si patru luni de inchisoare cu "suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe un termen de incercare de trei ani si patru luni". Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs de procurori in termen de zece zile.

Am masina, am valoare!

Accidentul a avut loc in 8 august 2010, dupa ce tanarul Cristian Ungur- in varsta de 25 de ani,(fiul fostului candidat PDL la primaria Caransebes medicul Ioan Ungur), se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo.

Acesta a patruns pe pista Aeroportului Caransebes, unde se desfasura un concurs de motociclism si a lovit patru persoane care au suferit leziuni.

Dupa incident, tanarul a parasit in mare viteza incinta aeroportului si s-a indreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia.Probele biologice au aratat ca avea o alcoolemie de peste doi la mie la momentul accidentului.

Sursa: Jurnalul National

Weekendul aduce vreme prea calda pentru aceasta perioada. Vezi prognoza!... VIDEO! Romanii sunt vanatori de oferte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x