Căutare Live

Raed Arafat, un nou avertisment pentru români: ”Situația se poate agrava oricând!” Numărul de internări la Terapie Intensivă a crescut fulminant în ultimele zile

Numărul cazurilor de coronavirus poate exploda în orice moment, atrage atenția Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Acesta a atras atenția asupra faptului că oamenii trebuie să respecte cu strictețe măsurile de prevenție. 

În cadrul unei emisiuni de la Antena 3, Raed Arafat a declarat că în ultimele zile a crescut numărul de internări la Terapie Intensivă.

”În pofida faptului că avem o curbă descendentă, totuși există semne că situația poate oricând să se deterioreze și să avem focare serioase sau să avem o situație mai grea în următoarea perioadă dacă nu se respectă măsurile compensatorii care au fost deja menționate. Și anume purtatul măștilor, distanțarea fizică, triajul la intrare în spații închise.

Coronavirus România. 17 iunie 2020. Live Update. Numărul persoanelor infectate a depășit 22.000 în România, iar bilanțul morților se ridică la 1.437

Am văzut în ultima perioadă creșteri care au depășit 300 de cazuri în 24 de ore și la un procent din testări care a ajuns până la 5% din totalul testelor efectuate.

S-a optat pentru propunerea prelungirii stării de alertă. Bineințeles, în cadrul prelungirii stării de alertă nu se mai regăsesc propuneri privin achizițiile directe sau alte propuneri care nu sunt necesare în această fază!”, a declarat Raed Arafat.

Numărul real de cazuri de coronavirus din România, de 10-20 de ori mai mare. Cum poți să afli dacă ai fost sau nu infectat cu COVID-19

Numărul cazurilor de coronavirus a depășit 22.000 în România

În România au fost confirmate, până acum, 22.415 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 1.437 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Primul bebeluș născut cu COVID-19! Se poate vorbi despre o nouă tulpină de coronavirus, în România? Reacția ministrului ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri