Antena Căutare

Aveți grijă ce măști folosiți pentru a vă proteja de coronavirus! Avertismentul OMS: „Nu ajută la nimic”

Avem în continuare un avertisment venit din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Măstile fabricate manual din pânză, bumbac sau tifon NU protejează împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Pentru o protecţie eficientă împotriva coronavirusului, măştile faciale trebuie să respecte câteva reguli speciale, transmite Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Specialiștii spun că măștile chirurgicale sunt cele mai recomandate pentru protecția împotriva COVID-19. Ele sunt fabricate dintr-un material cu o densitate ridicată. După fiecare utilizare, măștile trebuie aruncate.

Evaziune fiscală cu echipamente de protecție

Joi, 19 martie, poliţiştii şi procurorii din București au făcut trei perecheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie.

Poliţiştii au găsit aproximativ 9.000 de măşti şi 10.000 de perechi de mănuşi, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafeţe şi mâini, precum şi 240 de ochelari de protecţie. Oamenii legii au ridicat întreaga cantitate de produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie.

Trei români au murit în afara granițelor din cauza coronavirusului. Alte 29 de persoane sunt infectate în alte țări... Coronavirus în România, măsuri extreme! Medicul Adrian Streinu-Cercel: "Se va limita mersul pe stradă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x