Căutare Live

Avertizare prin sistemul RO-ALERT, după ce un urs a fost văzut în oraș: ”Evitați zona!”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a transmis, miercuri dimineaţă, un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT cu privire la existenţa unui urs pe raza localităţii Sfântu Gheorghe.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a transmis, miercuri dimineaţă, un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT cu privire la existenţa unui urs pe raza localităţii Sfântu Gheorghe.

Astfel, mai multe echipaje de jandarmi s-au deplasat în zonă, dar la vederea maşinilor, ursul s-a speriat şi a fugit în pădure. Zona este monitorizată în continuare de jandarmi şi echipaje de pompieri.

ISU Covasna a transmis, miercuri, un mesaj de avertizare utilizând sistemul RO-ALERT privind prezenţa unui urs pe rază localităţii Sfântu Gheorghe.

”Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna”, este mesajul transmis către populaţie, potrivit News.ro.

Un apel pe numărul unic de urgenţă 112 semnala prezenţa animalului, iar mai multe echipaje de jandarmi s-au deplasat în zonă. Ursul s-a speriat de maşinile de intervenţie şi s-a retras în pădure.

Echipaje de jandarmi patrulează în continuare în zona Luna Oltului, iar un echipaj de pompieri cu o ambulanţă SMURD sunt prezente pentru asigurarea asistenţei medicale.

O femeie și-a bătut cu bestialitate soțul, după ce l-a prins în compania a trei tinere! A înnebunit când a văzut cum che... Imagini emoționante! Trei căței prinși în smoală, salvați de pompieri, în urma unei operațiuni complexe...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri