Antena Căutare

Baia Mare: Apel umanitar pentru o fetita nou-nascuta

20 de mii de euro. Atat valoreaza viata unei fetite din Baia Mare. Alesia se lupta pentru viata ei, dupa ce a venit pe lume cu o grava malformatie la inima. Fetita este acum tinuta in viata cu ajutorul aparatelor. O interventie la o clinica din Germania i-ar putea salva viata. Parintii spun, insa, ca nu pot strange banii intr-un timp atat de scurt: doua saptamani.

Pentru Ioana, visul de a deveni mama s-a transformat repede in cosmar: a nascut in ziua de Paste, dar bucuria i-a fost umbrita. La doar cateva ore distanta doar medicii i-au spus ca viata fetitei atarna de un fir de ata.

Fetita sufera de o malformatie la inima, si a fost imediat transferata la o clinica de specialitate din Cluj-Napoca. Iar medicii romani nu-si asuma riscul unei operatii, care se anunta foarte complicata.

Parintii insa nu s-au dat batuti si au cautat solutii peste hotare, astfel incat au gasit o clinica din Germania care le-ar putea opera fetita, insa costul interventiei este de aproximativ 20.000 de euro, bani pe care parintii nu ii au in acest moment.

Cersetoria, un fenomen ce suscita discutii aprinse... Deva: Copii agresati la gradinita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x