Antena Căutare

"L-au nenorocit, are capul umflat, maxilarul rupt" Strigătul de durere al unei mame care și-a găsit fiul de 18 ani în spital, ca o legumă

Florin are 18 ani, este din Bârlad și a avut ghinionul de a trece pe lângă o gașcă de băieți puși de harță. Era seară, se îndrepta spre casă când indivizii l-au luat pur și simplu la bătaie cu bâtele. L-au lovit atât de puternic în zona capului și a feței, incât i-au spart maxilarul. Băiatul a fost trimis la Iași, unde e aproape de comă, spun medicii. 

Florin are 18 ani, este din Bârlad și a avut ghinionul de a trece pe lângă o gașcă de băieți puși de harță. Era seară, se îndrepta spre casă când indivizii l-au luat pur și simplu la bătaie cu bâtele. L-au lovit atât de puternic în zona capului și a feței, incât i-au spart maxilarul. Băiatul a fost trimis la Iași, unde e aproape de comă, spun medicii.

După ce s-a aflat de incident, poliția a pornit în cautarea vinovaților care nu au fost încă identificați. Mama lui Florin este disperată și a povestit jurnaliștilor din presa locală că cei care i-au bătut fiul sunt consumatori de droguri și că așteaptă ca el să-și revină pentru a se face dreptate.

Florin a fost operat la Spitalul de Urgență din Iași, însă medicii sunt îngrijorati deoarece dupã bãtaia suferitã tânãrul este într-o stare letargicã, vecinã cu coma, desi la Computerul Tomograf nu s-au evidentiat probleme la creier.

„Când a ajuns aici, în spatele bisericii, a fost atacat si tras pe aleea din spate, spre blocul I2, iar atacatorii l-au bãtut cu bâtele de baseball. Mi-a spus o vecinã de la etaj, care a vãzut cum îl bãteau, si a chemat prin 112 ambulanta si politia. L-au nenorocit, are capul umflat, maxilarul rupt, a fost dus la Iasi. Medicii nu l-au operat pânã acum, deoarece are o stare letargicã, doarme. Nu este normalã starea sa, suntem foarte îngrijorati. Vai de noi, suntem sãraci si amãrâti, nici nu am cu ce sã mã duc la Iasi, la copil. Deocamdatã politia asteaptã sã-si revinã el si sã poatã spune cine l-a bãtut în halul acesta. Sã vedem dacã rezistã la operatie”, a declarat mama lui Florin pentru vremeanoua.ro.

Medicii spun că are traumatisme severe

„A fost adus pe 30 martie, la ora 1:10, un bãrbat de 18 ani, din Bârlad, policontuzionat prin agresiune. Diagnosticul dupã investigatiile fãcute: Traumatism cranio facial si cranio cerebral, hematom genian si laterocervical masiv (!!! – n.r.) fracturã de mandibulã, hematom epicranian pareto-occipital. A fost directionat la Clinica Buco-Maxilo-Facialã Iasi”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului din Bârlad, acolo unde a ajuns inițial Florin. Mai apoi, medicii l-au trimis la Iași, unde a fost operat.

Insecte pozate de părinți în saloanele dintr-o secție de pediatrie a unui spital important din România: „Asta găsim lâng... 800 de lei amendă pentru un pahar aruncat pe plajă! Autoritățile sunt nemiloase în cazurile de neglijență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x