Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Băiețelul mort după anestezie la dentist a fost înmormântat. Părinții copilului, îngenuncheați de durere

Petru Andrei, băiețelul în vârstă de patru ani mort după anestezie la dentist, a fost înmormântat la Pitești, într-un sicriu alb, iar în imagini cutremurătoare au fost surprinse la casa părinților lui.

Băiețelul mort după anestezie la dentist a fost înmormântat. Părinții copilului, îngenuncheați de durere

Petru Adrian, un băieţel de patru ani şi opt luni din Pieşti a murit miercuri, după ce cu două zile înainte a intrat în comă, pe scaunul stomatologului. Copilul fusese supus unei anestezii generale din care nu s-a mai trezit.

Copilul de patru ani de la Pitești a murit din cauza anesteziei: ”Cocktailul de medicamente i-a provocat un stop cardio-respirator și insuficiență de urgane!”

Petru Andrei a fost îngropat într-un sicriu alb, zeci de coroane şi jarbe însoţind cortegiul.

Rezultatele preliminare ale autopsiei au arătat faptul că băieţelul era sănătos şi foarte probabil anestezia l-a ucis. Părinţii micuţului l-au înmormântat duminică, în localitatea natală. Zeci de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum, imaginile fiind cutremurătoare.

Anchetă de proporții după moartea copilului de patru ani anesteziat la dentist

Există un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele anestezistului care a efectuat procedura, de asemenea clinica unde tragedia a avut loc a fost închisă, activitatea fiind suspendată.

Recomandari