Antena Căutare

Bancile au scos pe piata creditul pentru lucrari dentare

Rate pentru orice, chiar si pentru plombe si masele. Veniturile prea mici ale romanilor nu au cum sa asigure servicii medicale complete, iar dentistul este lasat, de mult ori, pe ultimul loc in topul prioritatilor. Bancile au aflat si ele ca mersul la stomatolog a devenit un lux si au scos pe piata creditul pentru lucrari dentare

Mirela Stan castiga din salariul de secretara 2.000 de lei pe luna. Prea putin ca sa isi rezolve problemele stomatologice. Asa a ajuns sa imprumute bani de la banca prin creditul special oferit pentru tratamentele dentare.

In acest caz, dobanda si comisionul nu exista, iar creditul se face pe un an de zile. Banca iti da cel putin 630 de lei sa-ti repari dintii. Imprumutul a prins atat de bine, incat clinicile private au cerut bancilor sume din ce in ce mai mari, pana la 21.000 de lei. Paleta afectiunilor s-a largit si ea odata cu numarul mare de cereri. Asa se face ca pacientii pot sa se imprumute chiar si pentru tratamentele de cosmetica dentara.

Potrivit unui studiu al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, unul din trei romani nu isi permite sa mearga deloc la dentist. Si asta in timp ce jumatate din populatia tarii poate achita doar partial tratamentele.

Taxele de inmormantare pentru romanii ucisi in accidentul feroviar de la Rossano, suportate de autoritatile locale itali... Observator Special: Nascuti in inchisoare - Drama copiilor care nu au vazut lumina ochilor, dar sunt incarcerati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x