Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Accident teribil în urmă cu puțin timp! A fost lovit în plin, chiar în timp ce traversa pe trecerea de pietoni! Medicii spun că șansele de supraviețuire sunt minime

Imagini șocante au fost surprinse în urmă cu puțin timp, în Iași, unde un bărbat care traversa regulamentar a fost lovit în plin de un TIR. 

Imagini șocante au fost surprinse în urmă cu puțin timp, în Iași, unde un bărbat care traversa regulamentar a fost lovit în plin de un TIR.

Conform Ziarul de Iași, bărbatul în vârstă de 73 de ani se află acum în comă și a fost transportat de urgență la spital.

Ieșeanul se întorcea de la cumpărături atunci când a fost acroșat de un camion. Accidentul a avut loc, vineri, pe o trecere de pietoni din fața unui complex comercial, potrivit sursei citate mai sus.

Ieșeanul se întorcea de la cumpărături atunci când a fost acroșat de un camion. Accidentul a avut loc, vineri, pe o trecere de pietoni din fața complexului comercian Felicia, notează Ziarul de Iași.

Bărbatul a fost transportat în stare foarte gravă la spital, însă medicii spun că victima are șanse minime de supraviețuire deoarece se află în comă profundă din cauza rănilor din zona capului și a feței.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul.

O icoană făcătoare de minuni va fi adusă în București. Data până la care credincioșii din Capitală se vor putea închina ... Legea pensiilor. BANII care vor ajunge la Casa Naţională de Pensii Publice. Explicația ministrului Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x