Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Scene halucinante în Ilfov! Un bărbat a fost împușcat, în plină stradă! Un elicopter SMURD intervine la fața locului

Incident halucinant s-a produs în urmă cu puțin timp, în Ilfov, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost împușcat în mijlocul zilei.

Incident halucinant s-a produs în urmă cu puțin timp, în Ilfov, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost împușcat în mijlocul zilei.

La ora 15:35, poliţiştii au primit un apel prin „112”, în care se anunţa că în localitatea Tânganu-Cernica din judeţul Ilfov a avut loc un scandal.

Din primele informaţii se pare că mai mulţi bărbaţi s-au certat, iar unul dintre ei l-a rănit cu un cuţit pe adversar la picior, iar pe un altul l-a împuşcat cu o armă cu bile de cauciuc.

În aceste momente, un elicopter SMURD intervine la fața locului, iar polițiștii continuă cercetările ca să stabilească ce s-a întâmplat acolo.

ALERTĂ! Sute de mii de români sunt în pericol, după ce un VIRUS MORTAL a fost identificat: S-a instituit starea de CARAN... Povestea care te va face să plângi! Gestul pe care un bărbat l-a făcut după ce a aflat că e grav bolnav: "Renunț pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x