Antena Căutare

Bărbat luat de ape cu tot cu mașina pe care o conducea. Vremea extremă continuă să facă ravagii

Ploile scurte, dar foarte violente, au făcut, ieri, ravagii în mai multe judeţe din ţară! În Neamţ, a fost cod roşu pentru a doua seară consecutiv, iar sute de gospodării au fost inundate. În Buzău, un bărbat a fost luat de ape cu tot cu maşina pe care o conducea.

Ploile scurte, dar foarte violente, au făcut, ieri, ravagii în mai multe judeţe din ţară! În Neamţ, a fost cod roşu pentru a doua seară consecutiv, iar sute de gospodării au fost inundate. În Buzău, un bărbat a fost luat de ape cu tot cu maşina pe care o conducea.

Iar în Videle, vântul puternic a smuls acoperişul blocului unde au locuit Viorica Dăncilă şi ministrul afacerilor interne, Carmen Dan.

Codul roșu de ploi în Neamț a făcut ravagii în gospodării

A fost încă o noapte de coşmar pentru oamenii din Piatra Neamţ. Codul roşu de precipitaţii a adus averse torenţiale la nici 24 de ore de când plouase şi cu 100 de litri pe metrul pătrat. Aproximativ 100 de gospodării din cartierul Văleni au fost afectate. Oamenii nu mai au unde să se adăpostească.

În comuna Tisau din Buzău a plouat atât de tare încât pâraiele s-au umflat şi au rupt podeţele. Un bărbat a fost cât pe ce să fie înghiţit de ape cu tot cu maşina sa.

Şi în oraşul Buzău a plouat puternic, iar canalizările nu au mai făcut faţă.

Vremea rea a afectat și Capitală

Furtuna nu a ocolit nici Capitala, unde s-au rupt norii - dar doar în jumătate de oraş. Temperaturile au scăzut brusc. Dacă în anumite sectoare nu era pic de ploaie, la câţiva kilometri distanţă turna cu găleata. Vremea i-a luat prin surprindere chiar şi pe meteorologi care au emis un cod galben de ploi şi vijelii în Bucureşti după ce furtuna s-a dezlănţuit.

Ploile torenţiale nu au ocolit nici judeţele Constanţa, la Hârşova, Bihor, la Vadu Crişului şi Braşov, acolo unde Drumul Naţional 1, la ieşire din Codlea, a fost inundat.

Controversa care i-a pus pe jar pe părinți! Mersul pe trotinetă îi face pe copii să aibă picioare de lungimi diferite... Munca din străinătate se poate adăuga ca vechime la pensia din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x