Antena Căutare

Bărbatul de pe trotinetă care a înțepat ieri două femei în centrul capitalei a fost prins. Câți ani de închisoare riscă atacatorul

Un bărbat aflat pe o trotinetă a rănit ieri, în centrul Bucureștiului, două femei. Acesta le-a înțepat cu un obiect necunoscut în piept, una dintre victime necesitând spitalizare. Poliția a demarat imediat investigații.

Atacatorul a fost încătușat
Bărbatul care a înțepat în piept două femei a fost prins aseară de către poliție | Profimedia

Două femei au facut ieri reclamație la Poliție anunțând că, în timp ce mergeau pe stradă au fost înțepate în sân de un bărbat care mergea pe trotinetă. Femeile au vârsta de 17, respectiv 30 de ani, iar cea din urmă a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar pentru a i se acorda îngrijiri medicale, potrivit Libertatea.

Primul atac a avut loc pe Calea Victoriei, iar al doilea pe Bulevardul I.C Brătianu.

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în timpul emisiunii sale, scapă de închisoare pentru următorii doi ani

Poliția Capitalei a anunțat că polițiștii de la Secția 1 au fost alertați cu privire la un atac prin înțepare cu un obiect tăietor-înțepător, într-o zonă din sectorul 1 al capitalei. La doar 10 minute, polițiștii din centrul vechi au primit aceeași sesizare, legată de o altă femeie, care a fost supusă aceluiași atac.

Poliția Capitalei a mai precizat că cercetările în acest caz au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, relatează Hot News.

Cine este bărbatul care a înțepat două femei în capitală și cum a fost prins

Atacatorul a fost căutat întreaga zi, iar Poliția Capitalei a declarat că aseară acesta a fost prins:

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, au transmis autoritățile, potrivit Libertatea.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 38 de ani, și potrivit surselor, riscă 2 ani de închisoare.

Digi24 informează că, întrebați, bucureștenii declară că acest incident îi face să fie mai prudenți:

  • „Nu mă mai miră că se întâmplă lucruri de astea. ”
  • „De la o anumită oră nu aș mai merge pe stradă. Bucureștiul deja e destul de aglomerat și foarte pestriț cu fel și fel de oameni.”
  • „Mi se pare periculos, da e periculos și nesigur.”
  • „Cred că Bucureștiul este un oraș mai ales în centru.. este un oraș sigur.”
Un pui de leu era crescut de o familie din Rădăuți cu biberonul. Cum a ajuns animalul sălbatic în curte și unde era ținu... Horoscop zilnic 20 august 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x