Antena Căutare

Brasov: Bebelus de nici trei saptamani, gasit la marginea unui drum national

Un bebelus de nici trei saptamani, lasat sa moara pe marginea unui drum national din Brasov, a primit o noua sansa la viata. Din intamplare cativa turisti au tras pe dreapta, ca sa ia o gura de aer, chiar langa locul in care fusese abandonat copilasul. Au auzit niste scancete, iar cand au vazut despre ce este vorba nu puteau lasa un suflet acolo.

Bebelusul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanta si dus la Maternitatea din Brasov. Din fericire era doar putin infometat.

Pruncul a fost gasit pe marginea drumului national 73, intre Rasnov si Parau Rece, de un grup de turisti care urca spre munte. Se pare ca bebelusul fusese abandonat cu cateva ore inainte. Tinand cont de zona si de faptul ca noaptea temperaturile sunt scazute, o seara petrecuta in padure i-ar fi fost fatala.

"Sunt gatuita de emotie. Nu se poate explica in cuvinte asemenea fapta ale unor mame. Putea foarte bine sa il lase pe treptele unei biserici, ale unui spital, nu sa il lase aici, in padure, unde sunt multi ursi si caini", marturiseste femeia care l-a gasit pe bebelus.

Politistii au demarat acum o ancheta pentru a-i gasi parintii si pentru a afla imprejurarile in care acesta a ajuns in padure.

Prima zi a programului "Litoralul pentru toti". Reducerile ajung si pana la 50%... Sfantu Gheorghe: Aproximativ 25.000 de maghiari participa la protestul organizat in cazul retrocedarii Colegiului "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x