Antena Căutare

Bebelușul infectat cu coronavirus la Suceava îndură chinuri groaznice! Mărturia mamei: „I s-a umflat fața”

Un bebeluș de cinci luni a intrat pe lista persoanelor infectate cu coronavirus din România după ce a fost plimbat între spitale și pus în salon cu bolnavi de covid-19. Mărturia mamei stârnește furie și durere în același timp.

Miercuri, femeia din Suceava s-a internat cu copilul la o secție de boli infecțioase. Până în cursul zilei de joi, copilul de doar cinci luni a primit antitermice, dar nu a fost consultat de vreun medic.

Acum, femeia își strigă neputința și dezvăluie faptul că asistentele medicale din respectivul spital merg la pacienții confirmați cu coronavirus și apoi, cu aceleași mănuși și fără să se fi dezinfectat înainte, vin la copilul ei.

Revoltată, mama bebelului de cinci luni confirmat cu coronavirus spune că în asemenea condiții de lipsă de igienă, infectarea este mai mult decât inevitabilă.

„Toți fug de noi. Stau să mă rog să vină medici să îl consulte. A venit un medic, nu e pediatru. El atât a zis, că el doar atât poate să vină să mi-l consulte și să plece. Nu-i face decât perfuzii. Scade febra 20 de minute, 10 minute, și după aia reapare.

Și plânge încontinuu. I-au ieșit bube pe tot corpul. Au zis că sunt infectați toți doctorii, că nu are cine să mi-l controleze. Și am spus: «Păi băiatul meu moare aici pe pat! E vânăt tot!».

Este posibil ca al meu copil să se fi infectat cu coronavirus din Spitalul Județean Sf. Ioan cel Nou Suceava. Am stat la pediatrie cu el. De acolo. De pe 18 martie, chiar de ziua mea, m-am internat în spital. Pneumonie i-a găsit”, a spus ea, pentru Antena 3.

Ce alte detalii a mai declarat femeia? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Observator.

Nicolae Robu, atac la adresa românilor veniți din diaspora în timpul pandemiei: Păziţi-vă, oameni buni!... Profilul pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus s-a schimbat? Declarațiile surprinzătoare ale managerului spitalului ...
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe...
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o...
Parteneri
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x