Antena Căutare

BIHOR: Un autocar cu 21 de copii la bord s-a rasturnat in zona Piatra Craiului

Un autocar in care se aflau 21 de copii si trei adulti s-a rasturnat, luni dupa-amiaza, pe DN 1, in localitatea Piatra Craiului din judetul Bihor. Un singur copil a fost ranit la un picior si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Crisana, Camelia Rosca, citat de Mediafax, accidentul care a avut loc pe DN 1 (E 60), in zona Piatra Craiului s-a soldat cu o singura victima, ranita usor, care nu a dorit sa fie transportata la spital.

"La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD si o ambulanta, insa nu a fost nevoie de interventie si preluare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU.

Conform sursei citate, persoana ranita este un copil care a suferit o contuzie la un picior.

Autocarul implicat in accident venea de la Topoloveni si se indrepta spre Baile Felix. Din spusele reprezentantilor Politiei Rutiere, accidentul s-a produs din pricina unei defectiuni tehnice.

"Din primele informatii reiese ca autocarului i s-au defectat franele si s-a rasturnat in afara partii carosabile", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bihor, Alina Dinu.

Foto: ziarulatac.ro

Comportament INUMAN! Un pui de urs, transformat in jucaria unor turisti (VIDEO)... Un taximetrist iesean a fost jefuit in plina strada! Un client l-a lasat fara masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x