Antena Căutare

Bilantul furtunii din Bucuresti: Oameni loviti de trasnet, copaci cazuti, strazi inundate

Dupa canicula mai multe zone din Romania au fost lovite de furtuni puternice. Doar in Capitala, trei persoane au fost trasnite in timpul furtunii, in timp ce mai multe strazi au fost inundate si cativa copaci au fost doborati. In Piata Unirii, vijelia a trantit la pamint mai multe panouri publicitare, un semafor s-a prabusit, iar carosabilul a fost acoperit de apa.

In sectorul 1, vantul puternic a scos din radacini un copac si l-a aruncat pe un autoturism. Oamenii spun ca au facut mai multe sesizari la Primarie in legatura cu copacii batrani. Si in zona Vatra Luminoasa, un copac rupt de vijelie s-a pravalit peste doua masini parcate in apropiere.


Probleme au fost si pe strada Dacia. Un copac a cazut peste firele de tensiune si era cat pe ce sa darame stalpul de electrictate. Pentru ca exista risc de electrocutare, zona a fost inchisa cateva ore pana cand toate cablurile au fost izolate.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca o femeie si un barbat, in varsta de 23 si, respectiv, 25 de ani, aflati in zona malului Dambovitei in timpul furtunii au fost loviti de trasnet. Comisarul Ciocan a mai spus ca pe strazile Emil Racovita, Alexandru Donici, Popa Tatu si Luterana au cazut cativa copaci, patru masini parcate fiind avariate.

La nivelul Capitalei pompierii au avut, miercuri noapte, 22 de interventii, dintre care 20 pentru mașini avariate si copaci cazuti pe carosabil.

ISU Bucuresti a intervenit cu 18 autospeciale de descarcerare, trei autospeciale cu apa si spuma, doua motopompe transportabile si una cu remorca.

Sursa: Jurnalul National

Minim 100.000 de bugetari vor fi disponibilizati pentru a respecta acordul cu FMI... O studenta romanca, premianta la Harvard, dar refuzata de Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x