Antena Căutare

Black Friday 2018 la eMAG îți aduce 3 milioane de cadouri de Moș Nicolae

Black Friday 2018 la eMAG.3 milioane de cadouri de Sf Nicoalae. O ocazie bună de a oferi cadoul mult dorit de Sf.Nicolae. La ofertă vor fi jocuri, jucării, electrocasnice, televizoare, telefoane mobile, laptopuri, produse de fashion și multe alte produse

Black Friday 2018 la eMAG îți aduce 3 milioane de cadouri de Moș Nicolae Galerie
Black Friday | playtech.ro

În 2018, eMAG dă startul reducerilor de Black Friday 2018 pe 16 noiembrie, ocazie cu care putem face cumpărături pentru a oferi cadouri de Moș Nicolae celor dragi, dar mai ales copiilor.

eMAG pregătește milioane de surprize pentru tine și cei dragi de Black Friday 2018. Chiar dacă nu ai o barbă albă și nu ai un costum roșu, tot poți să faci pe Moș Nicolae, cumpărând cadourile ideale pentru toți cei dragi.

Toți cei 4.443.588 de copii din România așteaptă ca în seara zilei de zilei de 5 spre 6 decembrie, Moș Nicolae să le aducă un cadou, bucuria lor se va citi în zâmbetul cu care îi vor răsplăti pe cei dragi. De Black Friday 2018 la eMAG, vei găsi peste 300.000 de Jocuri și Jucării, de unde vei putea alege cadoul potrivit. În funcție de vârsta copilului, de la 0 la peste 10 ani, dar și dacă e fată sau băiat, vei găsi la eMAG, cu siguranță, codoul potrivit, la un preț rezonabil.

Aproximativ 800.000 de români poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae, de aceea Black Friday 2018 la eMAG e ocazia ideală pentru a alege un cadou potrivit pentru sărbătoriți. Surprinde-i cu: telefoane, laptopuri, tablete, ondulatoare, aparate foto, mediaplayere, playere și boxe portabile, parfumuri, cosmetice, cărți, ceasuri, cosmetice, filme și multe altele.

Vei găsi produse de calitate de la branduri de top la prețuri rezonabile. Nu rata ocazia de a alege un cadou și a cumpără din timp copiilor ceea ce au scris că își doresc de la Moș Nicolae. Cu siguranță la eMAG vei găsi cadouri pentru toate gusturile.

Sursă foto: playtech.ro

BNR Curs valutar 12 noiembrie. Cât crește dolarul, cât costă euro... Breaking news! Grevă la metrou, joi dimineață. Care sunt orele la care niciun tren nu va circula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x