Căutare Live

Blocaj record pe Valea Prahovei. Mașinile au format o coadă de 43 de kilometri. „Am făcut aproape cinci ore”

DN1 a stabilit un record joi, 2 ianuari2 2020, în total coada de mașini a măsurat 43 de kilometri la ora 18:00, între Predeal și Azuga. Șoferii au așteptat timp de trei ore pentru a trece de blocajul care i-a impresionat și pe cei 42 de polițiști trimiși pentru a remedia problema.

Blocaj record pe Valea Prahovei. Mașinile au format o coadă de 43 de kilometri. „Am făcut aproape cinci ore”

Drumul dintre Brașov și București a fost aglomerat încă de dimineață, când turiștii care au petrecut Revelionul la munte au plecat spre casă. Însă, mersul cu trenul s-a dovedit a fi unicul mijloc eficient de transport pe Valea Prahovei.

„127 de kilometri în şase ore şi 57 de minute. Am făcut 106 kilometri în două ore, după care în următorii 20 de kilometri am făcut aproape 5 ore. Este ceva incredibil, aerul nu se mai putea respira, erau copii, femei, unele gravide, care nu mai puteau să stea în maşină”, a povestit un șofer.

Agenții de poliție au îndrumat șoferii pe o varianta ocolitoare: Drumul Național 1 A, Cheia-Ploiești-București, însă mașinile au fost atât de multe, încât s-au format blocaje și acolo.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Selfie cu casa în flăcări! Gestul șocant al pompierilor a stârnit furia localnicilor...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri