Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Bombă! O convorbire telefonică a criminalului din Mediaș, înregistrată! Ce a spus recidivistul, la câteva ore după ce a ucis. „Cred că a murit fraierul ăla” – Audio

O convorbire telefonică a lui Marius Rusu, recidivistul din Alba care a ucis un tânăr în Mediaș în noaptea de 12 ianuarie, a fost făcută publică. Criminalul i-a telefonat unui prieten, la scurt timp de la tragedie.

O convorbire telefonică a lui Marius Rusu, recidivistul din Alba care a ucis un tânăr în Mediaș în noaptea de 12 ianuarie, a fost făcută publică. Criminalul i-a telefonat unui prieten, la scurt timp de la tragedie, iar acesta a înregistrat totul.

Criminalul poate fi auzit spunând că probabil este căutat de poliție și că victima a venit după el cu ranga, scrie Ora de Mediaș.

În convorbirea telefonică, bărbatul care l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu 11 lovituri de cuțit, spune printre înjurături că celălalt grup a vrut să îl omoare.

Înregistrarea conține limbaj licențios.

„Cred că o murit fraierul acela. Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am căzut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine”, a spus recidivistul.

„Mă caută garda”, a mai spus el, la câteva ore după crima din Mediaș.

Recomandari