Antena Căutare

Braşov: Doi bărbaţi, cercetaţi pentru braconaj după ce au apărut imagini cu un pui de râs cu răni grave

Doi bărbaţi din Buneşti, judeţul Braşov, sunt cercetaţi pentru braconaj, după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini cu un pui de râs cu răni grave, legat cu o sfoară în jurul gâtului. Specialiştii urmează să stabilească exact de ce a murit animalul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, lucrători ai Serviciului Arme, Muniţii si Substanţe Periculoase Braşov s-au sesizat din oficiu, marţi, după ce cu o zi înainte pe o reţea de socializare au fost postate mai multe fotografii în care apărea un pui din specia râs, cu răni accentuate şi legat cu o sfoară în jurul gâtului.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 17 ani şi 32 de ani, din localitatea Buneşti.

Cadavrul puiului de râs a fost predat reprezentanţilor care administrează fondul de vânătoare unde ar fi fost găsit animalul, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor reale ale decesului.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru "braconaj - vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiţii decât cele legale", faptă prevăzută de art. 42 alin. (1) lit. (F) din Legea nr. 407/2006.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Sursa : news.ro

Amendată că a traversat strada prea lent: "Domnul meu, sunt bătrână, nu am putut mai repede!" Video... Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru Puşcaş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x