Breaking News! Încă trei decese au fost înregistrate în România

Încă trei decese au fost înregistrate în această seară în România! Noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în România. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 906, iar numărul morților la 17.

Breaking News! Încă trei decese au fost înregistrate în România

Este vorba de un bărbat de 63 ani din Neamț care a fost internat la Terapie intensivă la Iași, și două femei de 70 de ani care au fost internate la spitalul din Suceava. Astăzi au primit confirmare pozitivă a testelor și tot astăzi au murit.

UPDATE ora 17:00. România are 14 morți din cauza coronavirusului. Este vorba de un bărbat de 63 ani din Neamț care a fost internat la Terapie intensivă la Iași, și două femei de 70 de ani care au fost internate la spitalul din Suceava. Astăzi au primit confirmare pozitivă a testelor și tot astăzi au murit.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate.

ALERTĂ! 17 morți în România. Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus a crescut la 906

În acest moment, la Suceava este cel mai mare focar de infectție cu coronavirus.

UPDATE miercuri, 25 martie, ora 13:27. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a ajuns miercuri la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore.

Ultimele știri