Antena Căutare

Bucatarii au pregatit in Capitala 650 de litri de ciorba, din 55 de cocosi internationali

A fost festin mare azi in Capitala. Cei mai iscusiti bucatari au pregatit 650 de litri de ciorba din 55 de cocosi. Inaripatele au fost aduse de pe trei continente: Europa, Asia si Afica

Ciorba internationala arata delicios, iar reteta ei a fost dezvaluita de bucatari la Expozitia de pasari si animale de companie din Bucuresti. Ingredientele au fost 155 de kilograme de legume, morcovi,telina, ardei gras, ceapa, 200 de oua, 40 de kilograme de taitei, verdeata cate 100 de legaturi, sare, 5 kilograme, delicat 4 kilograme.

"Condimentul" minune a fost carnea celor 55 de cocosi adusi din toate colturile lumii. Au fost 5 rase de cocosi sacrificate. De provenienta din Statele Unite, din Marea Britanie, din India, din China, din Japonia.

Cei 650 de litri de ciorba au fost impartiti gratuit trecatorilor. Cine nu a vrut sa manance cocosii gata gatiti, i-a putut lua acasa contra unor sume care variaza intre 50 si 300 de lei.

Doua grenade active au fost descoperite in Capitala... Fatada unui hotel din centrul Capitalei s-a prabusit: Un copil, ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x