Antena Căutare

Bye, bye! Povestea familiei de medici care a decis să se întoarcă acasă din Marea Britanie: „Câştigam foarte bine, e drept”

Au făcut Medicina în România, au vrut să trăiască visul britanic, să câștige bani frumoși ca medici în străinătate. Au reușit până într-un punct. E povestea unei familii de medici tineri din România. După cinci ani împreună în Regat, au decis să se întoarcă acasă.

Au făcut Medicina în România, au vrut să trăiască visul britanic, să câștige bani frumoși ca medici în străinătate. Au reușit până într-un punct. E povestea unei familii de medici tineri din România. După cinci ani împreună în Regat, au decis să se întoarcă acasă.

Ea dentist, el neurochirurg, aveau o viaţă aproape perfectă în Marea Britanie, scrie Vocea Transilvaniei, publicația care a făcut publică povestea lor. Aventura familiei Ioani – Miruna, Horaţiu şi băieţelul lor – în România e la început acum. Au plecat din Marea Britanie, deși le mergea excelent, se perfecționaseră acolo, câștigau bani și își făcuseră prieteni. Însă ceva lipsea.

Viață perfectă, dar cu minusuri

„Sentimentul de a fi acasă”, alături de familie este tocmai motivul care i-a readus acasă, în țara care i-a pregătit să salveze oameni. Și așa a apărut dorința de a reveni în România, în trei, căci între timp au devenit și părinții unui bebeluș superb.

Ce au lăsat în Marea Britanie? Mulți prieteni, șansa de a câștiga într-un an cât o vor face în România în zece. „Câştigam foarte bine, e drept. Dar şi munceam mult, n-o să te mint. Însă munceam altfel decât în România. Acolo nu aveau pacienţii numărul tău personal de telefon. Nu concepea nimeni să te sune duminica. (...) Legat de financiar, aveam o viaţă bună. Chiar zilele trecute mi-au intrat banii de concediu de maternitate pe luna aprilie şi Horaţiu a început să râdă. Cică el nu câştigă atâta într-un an în România”, dezvăluie Miruna.

Cei doi tineri şi-au propus ca, într-un an de zile, să se decidă dacă vor rămâne în ţară, se vor întoarce în Marea Britanie sau vor alege o altă ţară. deocamdată, totu e incert, însă se simt mai bine alături de cei dragi. Și în plus vor să schimbe ceva și „acasă”: să poată face din România o ţară în care nu doar să vrei să te întorci, ci una din care să nu vrei să pleci. Dacă nu pentru ei, măcar pentru copilul lor.

Anunţ de la meteorologi! Vremea se schimbă radical. Temperaturile vor depăşi, din nou, 30 de grade... Video! De la un sat dobrogean, la cluburi de fiţă! Staţiunea Mamaia împlineşte 110 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x