Antena Căutare

Sărbătoare mare azi! Ce rugăciune trebuie să rostești ca să ai o căsnicie lungă și fericită

Sărbătoare extrem de importantă pentru creștini, în data de 26 august! Puțini sunt cei care știu ce trebuie să facă azi ca să le meargă bine tot anul! 

Sărbătoare extrem de importantă pentru creștini, în data de 26 august! Puțini sunt cei care știu ce trebuie să facă azi ca să le meargă bine tot anul!

În data de 26 august, în fiecare an, creștinii știu că este prăznuit Sfântul Mucenic Adrian, alături de soția sa, Natalia. Sfântul Adrian este protectorul soldaților, al negustorilor de arme, al paznicilor și străjerilor, al fierarilor și măcelarilor.

Văzând într-o zi modul în care alți creștini își jertfesc viața pentru credința creștină (în timpul împăratului Maximianus), acesta a cerut să fie și el trecut pe lista creștinilor și astfel a fost condamnat la moarte. Soția sa a mers pe drumul descoperit în vis și, ajungând acolo, nu a mai durat mult până ce Natalia să pice în somnul eternității, devenind și ea, alături de soțul ei, o sfântă muceniță. Cei doi sfinți sunt pomeniți pe 26 august, în fiecare an.

Rugăciunile lui ajută împotriva ciumei și epilepsiei. Rugăciunea către Sfinții Mucenici Adrian și Natalia ajută pe oricine să aibă o viață liniștită și o căsnicie frumoasă.

Sărbătoare mare azi! Ce rugăciune trebuie să rostești ca să ai o căsnicie lungă și fericită

RUGĂCIUNE CĂTRE SF. MUCENICI ADRIAN ȘI NATALIA

O, sfinţită pereche, Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, fericiţilor soţi şi vitejilor pătimitori! Auziţi-ne pe noi, care ne rugăm vouă cu lacrimi, şi trimiteţi asupra noastră toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre, şi rugaţi-L pe Hristos Dumnezeu să ne miluiască şi să facă cu noi după îndurările Sale, ca să nu pierim în păcatele noastre.

Aşa, Sfinţilor Mucenici primiţi glasul rugăciunii noastre, şi izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de moartea năprasnică şi de toate nevoile, necazurile şi bolile, ca pururea fiind întăriţi cu rugăciunile voastre sa preaslăvim pe Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună şi Celui Fără de început al Său Părinte şi Preasfântului Duh, în vecii vecilor. Amin

Consiliul Naţional al Elevilor: Dreptul elevilor la protecţie în incinta şcolii rămâne doar pe hârtie. Solicităm măsuri ... Şcoală din Timiş cuprinsă de incendiu, după un trăsnet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x